Nová tištěná kniha o SEO
SEO Akademie Collabim
S láskou a vidinou klientů píše Collabim Nejpoužívanější český SEO nástroj

Nový SEO seriál, rozhovory a změny ve vyhledávání Google

Léto se pomalu chýlí ke konci a my se pomalu loučíme i s tzv. okurkovým obdobím, jak se této sezóně někdy přezdívá. Proto bylo již na čase, abychom vám představili pár novinek, které se přes prázdninové měsíce udály.

Stahování faktur

Čas od času se k nám dostaly návrhy na formát faktur. Faktury jsme doposud posílali na email formou odkazu, na který bylo třeba se nejprve prokliknout a teprve poté bylo možné fakturu stáhnout do počítače.

Je pro vás SEO zatím velká neznámá a chcete se dozvědět, co to obnáší? Vydali jsme knihu, která obsahuje všechny základní informace a postupy, které pro SEO budete potřebovat. V knize najdete vysvětlení základních SEO pojmů, metody pro optimalizaci nebo třeba i to, jak SEO vyhodnocovat. Chci knihu Základy SEO: Jasně a stručně >>

Nově zasíláme odkaz, na který stačí kliknout a faktura se vám automaticky stáhne ve formátu PDF rovnou do počítače. Už tedy není třeba se proklikávat na fakturu jako takovou, abyste si ji mohli stáhnout.

Nový SEO seriál

Abychom pomohli začátečníkům co nejjednodušeji pochopit základní principy SEO, rozhodli jsme se dát dohromady seriál, který se v každém díle zaměřuje na konkrétní téma nebo faktor.

V krátkých a svižných videích se dozvíte, co jednotlivé faktory zahrnují a jaký je jejich dopad. Momentálně už jsou venku první dva díly, které si můžete pustit na našem YouTube kanálu.

Na další témata se můžete těšit v následujících dílech. Příští díl pořadu Minuta na SEO vychází již 16.9.

Potkáme se na SEOlogeru?

Pravidelné setkání Pavla Ungra jistě znáte. Na příštím SEOlogeru s pořadovým číslem 79 budeme i my. Setkání se koná 17.9. v Praze a kromě Míši Pítrové, Pavla Ungra a dobrého občerstvení se můžete těšit i na naši soutěž, v rámci níž bude možné vyhrát drobné ceny.

Vzpomínáme

Z nástroje Tvůrce obsahu jsme po dlouhém rozhodování odstranili jazykový model Google Gemini. Bohužel jsme dlouhodobě nebyli spokojeni s kvalitou výsledků, které v nástroji vracel, proto jsme se tento jazykový model nakonec rozhodli odebrat.

Aktuálně tak v Tvůrci obsahu najdete jazykové modely GPT 3.5 Turbo, GPT 4 a GPT 4o.

Nové články v naší akademii

Jak už bývá pravidlem, v naší akademii přibyly další nové články. V rámci SEO zpravodajství jsme v průběhu léta zaznamenali informaci o možném updatu Googlu, který SEO komunita napjatě očekávala:

Tomu nasvědčovaly i výraznější změny výsledků v SERPu:

Google nakonec skutečně potvrdil vydání nového Core updatu:

Taktéž jsme nezapomněli přispět do naší knihovny v oblasti SEO teorie:

Kromě toho jsme vydali další články ze série našich rozhovorů s majiteli agentur. Tentokrát jsme publikovali:

To je pro tentokrát vše. V následujících týdnech se můžete těšit na nové díly Minuty na SEO, nové rozhovory s majiteli agentur a mnoho dalšího. Děkujeme vám za přízeň!

Nemáte představu, kolik tržeb ze SEO Vašemu webu či e-shopu měšíčně utíká? Rádi Vám budeme věnovat čas osobně. Ukážeme Vám, o kolik peněz byste mohli každý měsíc vydělat více jen díky SEO! A to ZDARMA. Chci konzultaci ZDARMA >>

Další články

Jak se hýbe český internet? Sledujte denní statistiky!

Zobrazit